Igår efter arbetsdagen så följde jag med Björn till Borlänge. Eller inte bara jag, Skilla var också med. Vi gick runt en hel del och hade det mysigt tillsammans. Jag var rätt slut igår, men solen och vetskapen om sista längre ledigheten innan semestern fick mig piggare. Jag nöjt en hel del av det faktum att vi nu närmar oss sommaren 2021, den är för mig endast 18 arbetsdagar bort.

Året 2020-2021 har sannerligen varit en prövning. Jag har vissa dagar funderat på hur mycket en människa tål, men samtidigt stått pall för saken.

En sak som jag däremot är otroligt glad över är det faktum att jag mer och mer, känner att när det kommer till mitt yrke är jag förbannat bra. Jag har nog alltid vetat att yrket inom skolan är min styrka, det där med en skicklig pedagog och allt vad som står i tidningarna. När det kommer till jobb är jag inte rädd för att kavla upp ärmarna, jobba effektivt och hitta lösningar och även se vad som behöver förändras och förbättras.

När det kommer till ätstörningsbehandlingen har den helt klart låtit mig växa mig starkare denna gång. Jag vet mer och mer att när allt kommer omkring så är jag en fantastisk människa.

Det är här det blir naturligt att berätta något som ni inte vet ännu, förra veckan röstades jag in till skyddsombud i Lärarförbundet Falun. Det ska bli så himla roligt att få jobba med fackliga frågor!

12 kommentarer

 1. Grattis till utnämningen till skyddsombud, det tror jag kommer passa dig som handen i handsken. Jag har ju sett på FB hur engagerad du är i lärarfrågor. Det här med att du är en grym lärare har jag alltid tänkt. Med ditt engagemang tror jag verkligen på att du kan göra skillnad för många barn.
  Ja, 2020-2021 har prövat oss alla på olika sätt. En del har fått ett större lass att bära men vi alla har utmanats. Jag hoppas fortfarande på en bättre halva av 2021. Härligt att du bara har 18 dagar kvar att arbeta. Det är ju ingenting i i jämförelse med det som ligger bakom.
  Hannas krypin recently posted..Rörelse varje dag

 2. Stort, stort GRATTIS till utnämningen som skyddsombud:-) Bra jobbat!
  Är mycket glad över att du faktiskt KAN och VILL se dina styrkor och at det där absolut är inget fel på din självkänsla. Bra där!
  Jobba på med dina ätstörningar, för när du lyckas få dom under kontroll så kan du ser fram emot att säga att du är förbannat bra på att hantera dessa problem också.
  BP recently posted..Ingen Tråktorsdag idag

 3. Det har verkligen varit en tuff tid och jag har själv ställt mig samma fråga som du, hur mycket klara man av egentligen?
  Trots det står vi här 🙂 Sådana som du behövs verkligen inom läraryrket. Engagerade pedagoger som vill göra det bra för eleverna. Kul med utnämningen som skyddsombud!
  Mina recently posted..En fika vid havet

 4. Åh vad kul för dig att du har blivit skyddsombud, grattis! Måste vara så kul för dig. Du verkar vara en väldigt fin och klok person. Härligt med bara 18 dagars jobb kvar, tiden går fort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: