Så det är påskveckan, jag gillar det. Inte för att jag påskpyntar eller liknande, utan mest för att det är ett nära steg mot sommaren. Det är ingen hemlis, ni vet och jag vet att vår och sommar är mina årstider. Hösten funkar väl, åtminstone så länge det är finhöst. Men sen är de jobbigt med snö och halka. Kanske främst halkan, jag AVSKYR att halka.

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att jobba, jag skulle nog egentligen behöva städa. Så kanske den saken, samt tvätta. Det finns liksom alltid något hörn hemma att göra extra fint i. Men det visar sig, i första hand ska jag i alla fall äta lunch när jag kommer hem. Fixade en helt okej matdag igår så det är planen för idag med.

Relaterade etiketter:

15 kommentarer

 1. Fint att du hade en bra matdag igår, jag antar att det är att ta en dag i taget, som för många andra beroenden som ska brytas?
  Här blir det inte heller något pyntande, det är ju bara ett par dagar och sen ska det ner igen.
  Marianne recently posted..Sen premiär

 2. Tänker som dig. Påsken är ett tecken på närmare mer värme & sommar. Sen några extra dagar ledigt. Det är Nice 😊. Jag håller med dig. Älskar vår & sommar 🌾☀️🍓. Hösten gillar jag åxå. Fint med alla färger på träden 🍁. Vinter gillar inte lika mycket. Is = halkigt. Snö = besvärligt att sig fram.
  Oja! Finns alltid något att göra i ett hem.
  Gött att maten funkar bra 🤗.

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Nu på banan igen 🙂

 3. Jag har inte heller mycket pynt, lite rosa fjädrar, tog fram mina chokladägg från Anton Berg. Undrar vad de egentligen stoppat i dom, haft i flera år och de har inte möglat än…… Skönt att du fick till en bra matdag igår. Städa behöver jag med göra men det kanske jag orkar imorgon eller på torsdag. Jobbade ju i natt och ska snart åka iväg och jobba igen.
  Hannas krypin recently posted..Roadtrip till Visingsö

 4. Jag gillar att bli ledig, det är det fina med den här veckan. Jag blir förresten glad när jag läser bakåt i bloggen att du fått hjälp med dina ätstörningar i vår. Så starkt av dig att orka be om hjälp!

 5. Jag kan inte riktigt förstå att det är påsk till helgen. Jag jobbar för fullt, men ledig en stor den av påskafton då vi ska grilla.

 6. Smart tänkt att påsken är ett steg närmare sommar, så ska jag börja tänka nu inser jag. Tänk att det alltid ska finns något hörn hemma som man kan göra lite fint på, det är lite härligt när man vill fixa. Wow Madde! Ditt hår är så fint! Visst använde du Ida wargs schampo? 😍
  Jennysvardag recently posted..Frågestund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: