Dark Mode Off / On
Städa

Bortamatch, fint hem och Bobster.

Ska sova hos sonens pappa i natt eftersom mitt hem numera är en stor röra bokstavligt talat. Golven i hallen och köket är sjukt fint. Imorgon ska dom sista fulgolven ryka, mitt och sonens sovrumsgolv. Men vi har ju inga sängar nu så därför ska vi sova här. Jag ligger på soffan, i bakgrunden och vid tv:n så är det bobster, Sonen gillar bobster. Sonen ska läggas nu så ska gå dit och läsa. Efter detta ska jag äta godis som jag köpt, nu är det snart dags för Faluns blodbad igen och då blir jag godis sugen. Hehe, sonen lyssnar på bobster och så sa dom att afrika ligger långt bort och så säger sonen ”JA det är det” betvivlar att han ens vet var afrika ligger men är sjukt kul att han tänker på sånt. Nä nu lär jag natta. Kommer tillbaka senare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: