Informationsteknik

Har tråkigt så bloggtips tack!

Eftersom jag nu sitter vid mini, så har jag boring som faaan. Har läst alla mina favoriter på bloglovin. Kanske skulle behöva läsa något nytt. Så ge mig en blogg att läsa nu. För att ni ska veta vad jag gillar att läsa kommer det kategorierna nu. Gärna föräldraskap men inte i en snuttipluttifiserad värld, sånt bajsar jag på. gärna shopping men inte mode bloggar, personlig text och gärna MYCKET text. Personlig tutsch och inte sterilt, heminredning, livsöden gärna ätstörningar. Sånt gillar jag, kanske för det sådan jag är själv? Har just du en sån blogg? Lämna gärna en kommentar här så läser jag. Och jag svarar alltid på kommentarer samt kommenterar något till er, gillar jag din blogg och börjar följa den kommer jag kommentera ofta kanske inte alltid men ofta.

4 Comments

 1. 2009-11-03 @ 11:14:32

  God dagens! Trevlig blogg du har, dig ska jag minsann följa tror jag Kolla gärna in hos mig, bloggar om allt från bajsblöjor till… ja allt möjligt helt enkelt Är mamma till två små troll.

  Trevlig dag// Pillan

 2. 2009-11-03 @ 11:11:26

  Sv: Ah han pendlar till o med från älvdalen varje dag, 26 mil / dag och är borta över 12 timmar / dag..

 3. 2009-11-03 @ 10:58:52

  Sv: Nja han ska köra för släp, sen är han klar med själva lastbilen så, men tror han ska passa på att ta arbete på väg, för annars får han inte ens stanna och släppa av lasten på en väg liksom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: