Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Nu ryker fulgolven.

Nu är han som ska byta mina golv här. Mina fula korkmattor ryker och ingen kunde varit gladare än jag. Gick upp tidigt är helt jätte trött. Sonen är lämnad på förskolan nu. Själv sitter jag här och bloggar eftersom jag inte har något annat för mig. Ska plugga lite tänkte jag, använder ju mini idag. Oftast sitter jag vid min stationära, jag är en skum människa som tycker stationära är bra. Skärmen högre lättare att se på slippa sitta nerböjt och sånt. Dessutom älskar jag min lilla data hörna med stol och skrivbord. Min dag kommer bli lugn får se hur lång tid det tar att lägga golv. Misstänker att det kommer ta hela dagen. Det får inte förglömmas att min lägenhet är en 3:a på 80 kvm och golven som ska fixas idag är i, köket hall 1 och hall 2. Det stämmer jag har två hallar, en använder jag dock som kontor eller datarum vad man nu föredrar att kalla det. Har även två toaletter, en toalett och badrum andra endast toalett och handfat, en lite klädkammare och en stor klädkammare. Älskar min lägenhet.

Nä om man kanske ska surfa vidare på bloglovin och läsa sina favoriter kanske, samt glo på fejjan. Fejjan, är ju mitt nya place, hänger fan där hela tiden känns det som.

1 Comment

  1. 2009-11-03 @ 09:27:24

    Hej!
    Nu har jag hittat hit Gick det bra igår på kbt:n? Kul med nya golv, måste få se hur det blev sen!
    Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa