Fika & måltider Småbarnåren

Körvbollar.

Åkte till maxi efter jag hämtat sonen på hans förskola. Väl där köpte jag korv, tunnbröd, räksallad för jag gjorde tunnbrödrulle idag. Sonen är inte så himla förtjust i tunnbrödsrulle förmodligen för det blir så kladdigt så stod han och kikade på korvbollarna (har aldrig ätit dom) så sa att jag köper dom så får du det i stället. Han tycket det var jätte gott. Smakade en jag också, påminde om prinskorv sa sonens pappa och de gjorde dom faktiskt. Så det åt sonen till middag.

Så här får ni se lite middag. Kommer strax upp ett till inlägg. Sonen ska sova nu så jag skriver mera efter han sovit.

1 Comment

  1. 2009-11-04 @ 20:51:28

    Tycker dom ser lite halvläbbiga ut, korvbollarna! Men så är jag inte så överförtjust i korv heller. Men ska väl testa nån gång kanske, hehe. Hoppas allt är bra! Ha en fin kväll! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: