Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Hittade värsta fyndet!

Måste visa dagens fynd. Idag när jag gick runt på citygross där jag normalt brukat hitta massor att köpa i form av mat eller spel eller vad som nu råkar falla mig i smaken för stunden, så hittade jag marabou mjölkchoklad sommar. Ni vet den där goda med jordgubbar i, nu kommer någon skriva att den smakade skit, jag är medveten om de, tur allas smaklökar är olika annars hade det funnits mycket bajs jag varit tvungen att äta som svamp till exempel ryser. I alla fall så tillbaka till chokladen, JAG hittade den. Alla andra butiker jag varit i har nog skickat tillbaka dom i och med att den hade begränsad utgåva men inte kära grossen. Där fanns det två stora kartonger kvar, jag köpte en så nu ska det njutas. Hittat många gamla favoriter på grossen faktiskt, som att dom har Root Beer coke och den är också sjukt god. Påminner som jenka och mums, den gillar jag. Dom har också vanilla coke (har aldrig smakat och vet heller inte om jag törs) . Jag gillar i alla fall grossen.

Det finns dock något jag saknar sjukt mycket. Dill skruvar, när jag precis blivit gravid med min son missbrukade jag dillskruvar. Jag köpte påse dillskruvar och proppade i mig. Egentligen är jag ingen chips, popcorn fantast äter det ibland, men tycker faktiskt inte det är så gott. Gillar godis, men chips är ingen favorit. MEN dillskruvar dom var något extra, hade liksom en speciellt god smak. Jag älskade dill som gravid. Fortfarande gillar jag dill, antar att alla har någon last? Hur som helst önskar jag att dom kunde lanseras igen. Eller så finns dom fortfarande i detta avlånga land men inte här i stan. Jag saknar också såna där flygande tefat godis. Dom finns fan inte heller att få tag på här. Det finns klassiker man saknar. Dillskruvar & flygande tefat godis. Tänk om man kunde få stoppa det i sin mun snart igen. De skulle vara mumsigt gott! Finns det något ni saknar? Som ni riktigt drömmer om och är sugna på?


Lite gott, kan man få tag på i alla fall.

2 Comments

  1. 2009-11-09 @ 11:23:05

    Jag älskar vanilla coke, den är så sjukt god, jag och johan köpte fyra st när vi var där och de tog slut samma dag Den där sommar tror jag inte jag smakat på, försöker undvika choklad så mycket jag kan..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa