Hmm, vaknade allt förtidigt. Sonen skrek “MAMMA, MAMMA kom” klockan kvart i sex. Var bara att gå upp och gå till hans rum. Då var han mörkrädd och hade dessutom satt fast sina fötter i en sån där kudde från ikea som man kan stoppa fötterna i. Så hade han sovit i natt, han blev lite förvånad som jag när han höll på att ramla framlänges ur sängen. Fick hjälpa honom av med kudden, sen gick han och kissade och gick över till min säng. Helt okej tycker jag, om han somnar om i min säng en stund efter han varit mörkrädd, klockan sex känns lite saftigt att väcka upp honom. Nu ska jag strax väcka honom. Vi ska till hans förskola klockan 7,45 , där ska jag skicka min lönerapport med internposten om jag får, men det har aldrig varit något problem innan. Sen lär jag väl gå hem och börja på den där dryga porfoliouppgiften. Känns väl mest drygt måste jag säga. Orka skriva på nått som man inte är intresserad av. Kom på att jag glömt berätta att jag klarade tentan. MYCKET skönt.

Skriver väl mera sen.


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: