Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Umgås med lillebror.

Brossan kommer hit strax vi ska se Four Christmases: Anywhere But Home, känns roligt. Gillar komedier så då kan man passa på att se nått sånt. Ska tvinga med brossan till maxi och köpa lite godis, för vad är filmkväll utan godis? Sonen drog till sin pappa nyss. Där ska dom ha fredagsmys. Saknaden blir så sjukt stor när ens barn lämnar en för helgen, det blir så tomt och tyst.

Om två veckor är det 1900-tals fest hos mig. KOMMER bli skit kul tror jag och hoppas. Spännande att se vad andra har på sig för kläder 1900-talet bjöd ju på mycket mode bara det faktum att kvinnor fick ha byxor liksom. 60-talet med rock and roll stilen och sånt.

Annars mår jag illa, gjort i några dagar nu. Vet egentligen inte vad det beror på men lär väl finnas någon orsak.

Ikväll kommer nya ugly betty avsnittet också. Så då blir det att kika imorgon när den läggs ut på webben. Kikar genom USA. Hittat en lagligt sett att kunna se på tv-serier, vilket är skit bra. Googlade och kan numera se sånt. HATAR nämligen väntan. Sånt har aldrig varit min starka sida.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: