Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Gårdagen.

Lillebror kom hit, så vi kikade på filmen Four Christmases den var verkligen jätte bra tyckte jag. Brossan gillade den också, fast han skrattade inte lika mycket som jag gjorde. Dock kan jag i vissa filmer ha svårt för Reese Witherspoon , vet det är nästan som att svära att säga så. Sorry om någon tar illa upp. Jag gillar henne i en Cruel Intentions, såg den filmen på bio 1999 och blev helt såld, därför är den filmen en av mina favoriter. Älskar scenen när hon och Ryan Phillippe möts i rulltrappan. Eller ja han står där uppe och väntar på henne. Mycket bra film, gillar alla skådespelarna i den filmen. Men sen filmen Legally Blonde har jag aldrig gillat vet jag svär något för jävligt just nu , för övrigt såg jag legally blond 1 första gången den 2 oktober 2004, precis när jag började ha lite extra aktivitet i magen efter att ha ätit räkor med sonens pappa. Åkte tillbaka till BB och mitt rum jag hade där (hade varit hem på permis under dagen) sen dagen efter föddes min son, jag tror sonen hade samma åsikt som jag den där filmen sög så han bestämde sig för att nu jävlar ska jag ur magen sånt här skit ska man inte behöva lyssna på.
Men hur som helst Four Christmases tyckte jag om, tror att hon spelade precis som jag vill i denna, inte över sötigt pluttinuttigt som jag hatar utan mer sånt så att jag gillar filmer. Så i den här filmen tyckte jag personligen hon var lika bra som i Cruel Intentions.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: