Jag hade tråkigt så gjorde lite pyssel. Igår började sonen klä in ett av mina glas med papper. Jag gick då och gav honom en hushållspappersrulle var på sonens kreaktivitet gjorde att det till slut slutade som gift med hemligt meddelande i. Den fylldes också med makaroner och sonen som aldrig tidigare lekt med hushållspappersrullar var helt lyrisk. Hans insperation fick mig att börja med projektet syltbruken.

Jag tog papper, klipp och klistra samt ett band och satte runt. Så här blev resultatet. Kreaktivit va?


En ful och vanlig syltburk.


Blev i stället en burk för annat syfte.


Att ha mina klädnypor i.


Där fick den stå. Ovanför mitt badrumskåp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: