Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Ufft.

Har tråkigt. Läst på nätet men nu har fort slutat skriva nått sen ett tag tillbaka så då får jag tröka här. Kanske skulle spela lite the sims 3? Fast jag vill kunna göra tonåringarna gravida som i the sims 2 men får inte till hacket så har mer eller mindre gett upp det dära.

Pratade med sonen nyss. Så härligt att höra hans röst och envishet. Älsklingen, jag saknar honom så det gör ont i bröstet när han inte är här. Bara känslan av att ha honom hemma gör mig så mycket lyckligare. HELGER utan honom blir så sjukt långa också.

Imorgon är det söndag. Vad ska ni göra då?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: