Tänkte visa er lite bilder jag knäppte igår. Inget speciellt egentligen. Knäppte den med min Sony ericsson satio , blir så sjukt bra bilder med den trots att det bara är en mobilkamera. Jag har både systemkamera och digital kamera och oftast eller jämt knäpper jag med system. Men så mobilkameran är smart nu. Funderat på att sälja digitalkameran får se om någon är intresserad. Tänkte till nått syskon kanske om dom vill ha den. Nu när jag kan knäppa bra bilder med mobilen och har systemkameran känns det som att digitalkameran sällan blir använd vilket är dumt om den bara ligger liksom. I alla fall knäppte dessa bilder igår.


Lite kök. Sonens huvud ni ser ;-). Orkade inte PS:a idag.
Ska måla hyllan vit är det tänkt, men mellan tummen och röven är det långt avstånd.


Godis med brossan. Pruttkudden har sonen lagt på bordet, under dagen.


Chips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: