Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Hemorrojder.

Det finns många riktigt fula ord. Det fulaste ordet jag vet är hemorrojd eller hemorrojder. Det är så fult att jag nästan inte kan ta det i min mun utan att riktigt rysa. Hemorrojd, usch. Man undrar ju vem som kom på de ordet, eller som en i min studiegrupp sa i torsdags spanska kastanjetter. FY FAN, jag dör. Det är bara så sjukt fult ord.

Ett annat som toppar listan är ju VÅRTGÅRD, vem kom på de ordet? Också sjukt fult på alla sätt och vis. Andra ord som är fula tycker jag är:

Acne (alltså finnar är inte heller så fint men ACNE? ÖH?)
Rattmuff , så sjukt fult. RATTMUFF. Nästan skratt retande fult ord. Dock inte lika äckligt att säga som hemorrojd men ändå RATTMUFF!
Isterband , Behöver nog inte ens ge er förklaring.
Testiklar samma som ovan, låter sjukt äckligt när man säger det bara.

Antar att ni har ord ni tycker är sjukt fula eller bara undrar varför dom ens finns? Lämna en kommentar här så kan vi se vilket ord som vinner FULASTE ordet 2009.

1 Comment

  1. 2009-11-14 @ 18:22:51

    Nej, usch jag kan bara hålla med dig. Vårtgård. Vårtgård. Hur fan kan det heta så? Vårtgård?
    Det låter så himla vidrigt. Hoppas att jag aldrig får nåt fel på vårtgårdarna för jag tänker då aldrig ringa en vårdcentral och säga att hej jag har problem med vårtgårdarna.
    Jag ogillar förresten ordet flytningar och så ogillar jag att en del kallar klitoris för BÄRET. What´s up med det? Bäret????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: