Beställde lite kläder. Jag ska ha 1900-tals fest den 27 November. Ska bli sjukt kul. Kravet för att komma på den här festen har jag och Linn skickat ut. Man måste vara utklädd till något från 1900-talet. DET är alltså väldigt brett mode. Själv ska jag få låna en klänning från antingen 30 eller 60-talet. Den från 30-talet har min morfars systrar haft en gång. Den från 60-talet har min mormor en gång beställt men aldrig använt. Detta betyder alltså att jag ska ha plagg som inte går att få tag på i affärerna på mig. Känns kul faktiskt, det blir liksom att gå tillbaka flera år i tiden. Ska bli så spännande att känna hur plaggen kändes. Något säger mig att man inte hade samma som idag. Men vad vet jag. I alla fall bestämde jag mig för att köpa underkläder som ska passa oavsett vilken klänning jag väljer. För förr i tiden använde man sig av vad man nu tycker är sexiga underkläder. Jag tog visserligen stingtrosor och push-up bh men jag vill kunna använda det någon mer gång. Jag har tyvärr inte blivit än av er alla som övergått till hipsters, jag föredrar helt enkelt string. Förmodligen en vanesak.

I alla fall här ser ni mina köp. NU bara väntar jag på att ellos ska packa dom. Blev också en cardigan samt lite förvaring jag tänkte ha i badrummet. Bilderna är lånade från ellos.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: