Dark Mode Off / On
Städa

Klädproffs vill ha eran hjälp!

Jag är mysko. Jag sitter här och skriver massor med dygna.

Ni som har koll på kläder. Vet ni om man kan tvätta en klänning från 30 samt 60-talet i tvättmaskin eller går dom sönder då? Blir nojig, DOM är alltså antika kläderna och är från dessa årtal. Det är alltså en helt oanvänd klänning och en som använts nån enstaka gång som jag förstått det. Är släktkläder så är inget typ myrorna plagg. VILL inte förstöra dom. Funderat på kemtvätt men de är väl as dyrt dessutom den ända kemtvätten jag vet om i den här stan var i nerbunna huset så jag har ingen koll alls vart dom tog vägen sen.

HUR gör man med dessa plagg? Jag misstänker att man inte bara kan hänga ut dom för vädring heller, kläderna har ändå legat nerpackade och så. Så HJÄLP vill jag ha någon som hur man ska bete sig.

En annan sak, har ni koll på frisyrer från förr? Nån bra hemsida är jätte tacksam för svar.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: