Usch, lämnade sonen på dagis för typ en halvtimme sen och då var det en förälder som var skit arg. OBEHAGLIGT arg, vet inte varför men det var så där skit jobbigt att lämna in sonen för jag själv gillar inte när folk skriker och sånt. Får som en knut i magen liksom. Ska försöka glömma det där snabbt, sonen verkade bara som vanligt och de är ju det viktigaste.

Annars har jag inte gjort något speciellt, sovit dåligt. Vaknade upp flera gånger och fick vända och virda på mig. Låg länge och försökte tvinga mig själv till sömn men det gick inte. Funderat på att göra en ny header till bloggen? Men jag är egentligen rätt mesig för jag vill inte ha för mycket kort på mig själv. Vet ju att dom flesta gillar att ha stor bild på sig själv på pressen. Själv gillar jag att vara lite anonym, även om jag skriver massor vill jag ändå inte ha massa folk som vet vem jag är. Är fånig egentligen, folk lägger ju ut sig själva och blottar sig som fan och jag vill inte visa för många bilder på mig själv.

Min hand gör ont, den jag sytt i alltså. Ärret stramar och jag kan inte använda ringfingret på vänter hand, har svårt att öppna flaskor samt brukar. Pratat med lite folk i vården och alla säger nervskada. Har ni koll på sånt? Brukar nervskador kunna bli bättre eller är det så att har man en nervskada kommer man alltid ha det?

Såg att jag fått en kommentar på bloggen nu så ska svara. Föresten glöm inte tävlingen jag har, är jätte kul om du tävlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: