Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Kväll.

Vi var vct, hade fått kallese och allt så när vi är där så får står det att om inte vaccinerade just nu. BLEV så förbannad, då hade vi tagit oss med buss till britsen klockan 17.20 för att vaccineras 17.55 och så är dom inte där jävla as. Menar om dom har bokat tid åt en ska dom fan finnas där också, vara bara att åka hem med sonens pappa sen. Köpte en cola och gott och blandat på hemköp åt sonen för att fördriva tiden. Känner mig faktiskt sur, sonen skulle få spruta nummer två och så får han inte komma in. Kostade mig 20 spänn plus bensinpengarna, kom fler en jag och blev förbannade där. En tjej med hennes dotter hade dessutom ringt och frågat innan om hon också kunde ta samtidigt. Alla vi som var där var riskgrupper alltså, inte såna där som försökt tränga sig före i kön. Jag är sur.
Blir bvc ringande imorgon och fråga hur man ska göra nu.

Annars har dagen varit lugn. Sonen har fortfarande inte somnat blev ju ruckningar helt i rutinerna i och med det här så han är väl uppspelt.

Nu ska jag väl bara glo på nätet, se om det hänt något värt att glo på. Vad ska ni pyssla med resten av kvällen?

1 Comment

  1. 2009-11-20 @ 21:08:57

    Reagerade william på första sprutan nånting?
    Vi ska kanske vaccinera Liam nästa vecka men jag är lite orolig över hur han kommer reagera då man hört lite olika skräckexempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa