Alla år i mitt liv har jag firat julen hemma hos mamma med mormor, syskon och dom senaste 10 åren med min mammas man och sonen förståss. Förra året ändrades det lite då sonens pappa ville fira med sonen här i stan så jag stannade. I år vill min mamma och man åka till Tallin under julen. Det betyder att jag tycker det är helt okej att dom gör det för dom får ledig och ingen har lika mycket julstämning ändå. Min yngsta syster ska vara hos sin pappa och min bror ska jobba och andra syrran vet jag inte vad hon ska göra. Så i år ska jag för första gången i mitt liv fira jul här hemma I mitt hem. Jag tycker om julen, dock har jag svårt för julpyssel. Jag har gjort mig av med plastgranen för jag tycker bara den står i vägen i mitt hem, jag är liksom MISS pedant. Så jag funderar nu på HUR man ska pynta funderar på att enkelt köpa röda gardiner sen typ köpa några ljusstakar till fönstret. För övrigt började jag då genast tänka på den perversa julen. Stakarna är i fönstren och kulor i granen. Förutom de äter vi prinskorv. Ja hela julen är banne mig bara snusk. HEHE.

Men jag hoppas den här julen blir bra trots att vi ska vara hemma här i Falun. Blir en tur uppåt under jul helgen i alla fall. Trots att det inte är på julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa