Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Duscha och städa.

Ska hoppa in i duschen strax. Tänkte dock börja med att städa toaletten före för jag känner mig ofräsch efter jag städat toaletten. SJUKT egentligen men det gör jag, är nån tanke på att det inte är rent på nått vis därför föredrar jag att städa toaletten när jag har sonen hemma än andra dagar när man städar den och han inte är det. Jag är bakterieskadad.

I alla fall så ska jag städa toan och sen ska jag duscha. Efter de blir det att dammsuga och tvätta golven. Sen vet jag faktiskt inte vad som ska ske. Eller ja tömma och fylla diskmaskinen, sen ska jag försöka se om sonen vill hitta på något. Han kräktes i natt hade som krupphosta, märkte igår morse att han var lite snuvig så vet inte om det är vaccinet eller förkylning. Får väl se, mår han inte bra så får jag be hans pappa handla åt oss så får jag hämta klädpaketet en annan dag. Känner liksom inte att jag vill ta ut sonen sjuk. NÄ jag lär banne mig fixa det som fixas skall nu så jag känner mig lite hemma. Gillar inte oreda och oreda är det alltid innan man städat tycker jag. Skriver i lite frågor som ni kan få svara på.

Lite frågor:

Hur ofta dammsuger du/ni?
Hur ofta tvättar ni golven?
Hur ofta byter ni sängkläder?
Hur ofta dammar ni?
Hur ofta diskar ni (för hand eller i diskmaskin)?
Hur ofta städar ni toaletten?
Om du/ni har barn får dom städa sina rum själva eller gör du det?
Om du/ni är bor ihop med någon, hjälper h*n till hemma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.