fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Min blogg växer.

Inte så att jag har flera 100 läsare per dag, och jag tror heller aldrig jag skulle få det för jag har ett typiskt skumt liv där ingen som inte känner mig har speciellt mycket att läsa om. Eller ja kanske? Är i alla fall fler och fler som läser det jag skriver och de är JÄTTE roligt. En kul sak är att flest läsare är i från Falun och Borlänge, det tycker jag är spännande för då lär folk nog veta vem jag är, dock har du/nog sällan kommenterar även om flera av er också gjort det MEN er luskar jag mycket i. Undrar vilka ni är. Den här bloggen har jag nu haft i 3 veckor i morgon och jag har alltså betydligt fler som läser en jag hade när jag skrev på wordpress vilket jag tycker är spännande. Jag är visserligen sån som tycker det är kul när folk läser och återvänder det betyder ändå att man kanske lämnar avtryck på nått skumt vis. Nog ordbajsat om de.

Jag tänkte mig ta en sovmorgon idag men vaknade samtidigt som sonen. Fixade lite frulle åt honom, betalade lite räkningar, ringde till Falu-kommuns personalkontor och fick prata med handläggare. Sen såg jag att min BH jag beställt från Ellos inte skulle komma förens den 3 december så då gick jag in på deras hemsida och avbeställde den. Kändes inte viktig då eftersom jag ville ha en till nästa helgs 1900-tals fest. Jag får fundera på om jag faktiskt ska unna mig en wonderbra i stället. JAG kan ha stavat fel där. Hade en wonderbra förut, ungefär 5 mån innan jag blev preggo köpte jag en, den kostade 500 kr på Åhlens city vill jag mig minnas. Fanns inte att få tag på såna här uppe, jag köpte en vid med världens biga inläggen. JAG såg ut som en siliconbrud i den. BH:n alltså. Jag vårdade den med hjärtat. Nästan alla karlar som träffade en trodde man hade silicon och var väldigt nyfikna när jag gjort de. WONDERBRA gjorde verkligen sken för namnet vill jag säga. Hur som helst jag blev preggo och var rädd om min älskade fest bh och använde den inte under hela graviditeten. Sen när jag äntligen kunde använda den igen, slet jag BH:n med hjärtat. Jag var typ aldrig ut förens sonen var runt 3 år, och då hade jag redan kasserat den BH:n. Nu har jag kommit på att jag vill ha en ny. Men samma modell finns inte där jag kollat. Varken på underverket här i stan eller på nelly.se det finns andra modeller men jag är en skeptiker för bh:ar som har som tejp i mitten. TROR mer på att tyg är bättre en tejp. Och köper jag en BH för över 300+ då ska den jävlar i mig hålla liksom.
Har ni haft någon riktigt snygg BH eller har? Som ni liksom vårdar med hjärtat? Eller kanske nått annat plagg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: