Har egentligen inget att förtälja. Tog ett bad och de var skönt. Städade badrummet lite så kom sonen hem och då läste kalle anka. Brossan ringde om julklappen till syrran vi ska köpa så vi bestämde oss för att köpa den nästa vecka. Hon vet redan vad hon ska få och jag och brossan gick ihop för det blir billigare så. Till brossan har jag typ nästan tänkt ut vad det blir för något tror faktiskt att han kommer gilla det han med.

Känns skönt när man är klar med julklapparna, känns inte som jag vill lägga allt för stora summor på julklappar till släkten detta år. Jag vill lägga mest till sonen är ändå han som är familjen. Sen det är såna jävla massa med pengar som går åt på julklappar varje år. SJUKT mycket pengar.

Nä nu ska jag ta och göra något annat. Ska försöka uppdatera mer imorgon för då har jag inget inbokat förutom lek med sonen samt hämta paket på stan.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: