Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Pyssel från skaparklubben.

I lördags gick jag med i skaparklubben idag fick jag paket med pärlor, tänger och sånt. SKA bli skit kul. Sonen är lite hängig just nu men får se om vi ska göra lite halsband eller armband ändå. Han har käkat spagetti och köttbullar. Själv har jag sett days från USA. Orka kika på svenska avsnitten dom såg jag för 3 år sen. I alla fall så tänkte jag visa er grejerna. Kanske något ni blir sugna på att gå med i också? Jag tycker i alla fall pyssel är skit kul!

 

 

1 Comment

  1. 2009-11-21 @ 19:04:24

    åh, jag älskar att pyssla!
    Speciellt när julen är snart
    här gör jag massa med julkort
    med många detaljer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: