Författarens egna ord. Vilken underbar dag.
Författarens egna ord.

Vilken underbar dag.

Satte mig här igen och slösurfade. Sitter i BH och trosor. BH:n är från julen 2002, höhö. Den hösten är som en stor dimma för mig, söp typ jämt så jag kommer knappt ihåg något viktigt, dessutom hade jag influensa den julen. FICK as hög feber kvällen innan dagen före julafton. Så dagen innan hade jag 40+ och låg helt sönder däckad ensam i min lägenhet, så på julafton blev jag frisk SKIT skum. Där på juldagen i alla fall firade jag med Lena, hade den här bh:n då. Till saken hör att den fortfarande är lika fin som när jag fick den. JAG älskar den. I alla fall så denna jul var skum. Minns juldagen rätt luddigt. Drack massor med sprit med Lena samlade öl ute i en snödriva, och har nått svagt minne av att jag tog med en karl ut dit och klunkade mitt i natten. Undra vem de var? Måste varit någon jag tyckte mig känna. I alla fall så den kvällen så var det en gubbe som muckade med var ända jävel på stället. Lena slängde en cigg på honom och sen när jag gick förbi där han satt säger han “VAD VAR DE DÄR FÖR JÄVLA HORA DÅ” Lena blev skogstokig och gav honom en fet smäll, jag hann inte med att se allt utan hörde bara “PANG” och nästa stund ligger Lena på golvet och någon skriker “SLÅR DU EN TJEJ DIN JÄVEL” och så slog dom ner den där karl. Jag sprang fram till Lena som låg och skrattade och bara “HAHA där fick han så han teg” typ. Jag började också garva, den där som slagit Lena och som muckat hela jävla kvällen bar vakterna ut i armarna och jag och Lena satt och skrattade som fan. Så kommer det en dryg kärring (var massa där och undrade vad som hänt) och säger. VARFÖR slog du dah Lena bara, FÖR den jävlen kallade min kompis för HORA och sånt axepterar jag inte. Den där tjejen, MEN varför slog du honom, tycker du det är okej? Lena bara, TYCKER du det är okej att kalla främmande människor som går förbi för HORA eller? Sen kommer då grädden på moset, den karl kommer blödande fram till Lena och säger “folk säger att jag skulle kallat din kompis hora men jag fick bara en smäll från ingenstans” HAHA. LENA hade alltså smockat på fel person men den rätta personen blev portad. Fulla som jag och Lena var jag 18 och Lena 19 vi bara garvade så tårarna rann. Och folket på krogen var nog aningen förbannade över våran skadeglädje. Sen när den där karln gick sa jag och Lena våran alltid standard fras på den tiden “DET gör inget att vi var elaka mot honom. HAN har säkert betett sig mot ett svin mot nån tjej nån gång”. Hehe, känns som ett helt annat liv än jag lever idag. MEN fy fan va kul det var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: