Gjorde ju som jag skrev tacogratäng till middag. Blev sjukt gott, gör alltid tacogratäng med olika ingredienser beroende på vad jag är sugen på för stunden, IDAG blev det med mycket OST. Älskar ost, det är något jag ofta smaksätter mat med om jag vill piffa till maten lite. Sen blev det fredagsmys med bompa och barda samt håkan bråkan på canal+ när det var program som inte var roliga. Sen har jag mest glott här på nätet och ska strax gå och sova. Vad gör ni eller har gjort ikväll?


Tacogratäng:
½ Paprika
1 burk majs.
Riven ost
3 skedar phiadelfiaost
3 skedar creamfreich
Tacokrydda
Köttfärs
2 tomater
½ gullök
1 vitlöksklyfta


Fredagsmys.
Chips
Popcorn
Naco-Chees dippen (den ända dip jag tycker är god)


Målar/pysselboken sonen fick av sin pappa.

1 kommentar

  1. 2009-11-20 @ 23:12:06

    svar från bloggen: haha, men då borde jag fött för länge sen eftersom jag i stort sett storstädar varje dag. Jag dammsuger & dammar varje dag. Moppar & städar toan varannan osv. Är en riktig liten pedant..
    Men bebisen får gärna komma snart…

    Gud vad gott med tacogratäng..Den såg himla god ut. Jag blev hungrig men får nog nöja mig med en lussebulle..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: