fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

En lördagsmorgon.

Lördag, SWEET lördag.

Sonen leker inne i vardagsrummet framför tv:n och jag sitter här och tråkar. Nyss dammsugigt så ska bege mig till duschen nu, sen sminka mig och sånt. Lär dra ner på stan också, ska väl hämta det där paketet.
Glömde bort att skriva upp att när vi tog vaccinet på sonen passade jag på att väga och mäta honom också. Var längesen nu. Min långa kille, han är 117,5 lång och 23,3 kg. Fast han har ju långa föräldrar också. Märker ofta att folk reagerar på att sonen är så pass lång och är 5 år. Men då har han en mamma som är 169,5 och en pappa som är 185 så klart sonen är lång också.

Nu ska jag ta och duscha som sagt.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: