Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tacogratäng på menyn.

Sonen ville hellre ha tacogratäng i stället för tacosallad så självklart fixade jag de. Så nu står tacogratängen i ugnen ni ska få se resultatet sen. Har blandat ihop massor med olika bara så får jag se hur den blir sen, men provsmakade nyss och de var SJUKT gott, och de var innan den hamnade i ugnen. En halvtimme kvar tills det blir bompa och barda lite drygt nu. Vi hinner precis börja äta när det är bompa. Sonen kikar på playhouse disney just nu och Ozzo? Den där specialagenten. Sonen favorit, hehe. Sonen fick en målar/pysselbok av sin pappa precis eftersom sonen har lite feber. Så nu sitter han och gör lite pyssel.

Kommer lite bilder från middag och fredagsmyset senare ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.