Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

The Loco.

Fan jag kom aldrig i säng igår kändes det som. Klockan 01.30 nån gång tror jag att jag somnade, jag satt och kikade på musik man skulle kunna ha till helgen. Innan 20-talet har jag inte hittat nått tyvärr. Funderar om man skulle kunna ha typ titanic skivan till de är ju mycket instrumentalt så de kanske skulle funka för 10-talet. Jag har alltså ägt båda titanic skivorna. Hehe, jag gillade faktiskt den filmen när jag var yngre.

Nu har sonen nyss badat. Jag ska ta en dusch, blev lite sovmorgon idag. Skriver mera senare.

Related Tags:

1 Comment

  1. 2009-11-22 @ 15:39:41

    Vad kul Madde =)
    Nu vet jag en som förhoppningsvis stannar kvar och läser min blogg.
    Och jag ska lägga dig som favorit bland alla andra favoritbloggar. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: