Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Fråga, så svarar jag.

Tänkte ha lite frågestund. NI får fråga precis vad ni vill, dock kan jag inte lova att jag svarar på precis allt men kommer svara på det mesta. Så fråga så svarar jag precis på det du vill veta. SÅ skriv era frågor här!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: