Har tvättat, kändes som det behövdes. MENAR det är ju inte så att jag tvättar varje dag ändå. *s*. Jo det gör jag för er som inte förstår ironi. Fan den där jävla tvättkorgen har ingen botten… BEGRIPER inte hur tvättkorgarna bara fylls och fylls hela tiden. När man tror den ena är “klar” så är nästa fylld igen.

Ska börja städa idag, inte för de heller hör till ovanligheterna städar fan jämt. Men tänkte typ STOR städa vilket jag gör en gång i månaden. Jag normal städar varje dag, sen storstädar jag en gång i veckan. Nu är det dags för storstäd. Sen om allt går enligt planerna så kanske min röst är tillbaka imorgon. IDAG kan jag prata vilket är ett stort steg från igår när jag inte kunde säga bu eller bä.

Vad ska ni hitta på idag?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: