Här har ni en riktig mamah. Klär mig riktigt mammigt idag ni. Stickad kofta med linne under, svarta leggings och strumper (ja eller strumpor om man ska ha normal svenska. Jag säger strumper och alltid gjort) sen mina fulskor jag fick idag på posten fick jag lov att prova. Kände att jag behövde vinterskor till mina frusna fötter. Normalt går jag runt i vanliga skor men jag orkar inte frysa en vinter till så nu har jag vinterskor. Så här har ni en boring mamah outfit. Najsigt eller hur? Går sällan runt i sånt här, jag är mer jeans tjej. Men eftersom jag är sjuk får jag vara mamah outfit utan att skämmas.


Tada en tråkig mammah outfit.


Mina fulskor jag fick idag.


Blek, trött och sjuk mammah.


6 kommentarer

 1. 2009-11-26 @ 14:42:18

  Tack för snabbt svar..=) tror att jag “måste” beställa ett par åt mig med.. är en sucker för såna skor. Synd att dom har en förmåga att läcka in vatten bara, men jag får köpa ett par andra stövlar med. Så tack för tipset..=)

 2. 2009-11-26 @ 14:07:40

  Vadå fula skor, dom va ju super fina!!!

  Krya på dig, och hoppas att ni kan ha festen som du har skrivit om!!

 3. 2009-11-26 @ 13:38:24

  Vadå boring och ful outfit, så där brukar ju jag jämt klä mig. och mina såna där skor är så bra så jag beställt ett par svarta också mitt bästa och skönaste skoköp hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: