HAHA, nyss ringde en manlig person mig och försökte inbilla mig att han glömt sina kallingar här. Jag kände så jävla väl igen rösten började grubbla så sa jag. DU är det Anders eller? Han blev helt ställd. Vi har inte pratat med varandra på säkert 7½-8 år kanske? Jag måste erkänna att jag har ett jävla till duktigt öra. Han och hans syster Stina ringde runt och försökte skämta med folk.

Kanske jag gått på det fallet om det inte var så att den enda av det manliga könet som legat i min säng NÅGONSIN är min sons pappa. Jag är nämligen sån som inte gillar tanken på att dela min säng med någon. Ja, jag vet jag är skum. Andra normala kan pippa runt med ett helt fotbollslag ja kanske flera i samma säng men inte jag. MIN säng är på något vis HELIG. Jag ska ju för i helvete sova där.

Men är ju kul att folk försöker driva med en. Synd bara att jag inte är så lättlurad. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.