Nu är det dagarna innan. Dagarna innan den drygaste perioden varje månad. Det känns för jag mår alltid skit dåligt innan, huvudvärk, illamående och sen ledsamhet. Jag känner hur jag skulle kunna grina för vad som helst. Sen hade jag hoppats på att få umgåtts med brossan i helgen men han skulle dra till hemorten så då blev det en LÅNG helg för mig. Undra vad jag ska hitta på en helg helg alldeles ensam?

Får hoppas jag kommer på något. William drar ju till sin pappa idag. Nä nu ska jag bädda sängen och sen duscha. Ska försöka skriva lite positivt idag. Föresten är det äggbantning som står på kartan hela helgen. Känns bra, något kilo borde hinna försvinna.

2 kommentarer

  1. 2010-03-06 @ 08:27:06

    Haha inte vidare intressant för dig att veta kanske hahaha ^^ Vad gör ni idag? Ha rni också fint väder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: