fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Barnensskidspel.

Idag är det barnens skidspel och William ska vara med. Förra året var första gången någonsin han stod på ett par skidor och han åkte samtliga längder utan problem. Han gillar det där med att åka skidor han, något jag inte alls gjorde som barn och är väl inte så impad av idag heller kanske jag ska säga. MEN om han tycker det är kul är det självklart att han ska få åka. Dom har så att större barnen skulle få prova hoppa backhoppning i små backar. Jag tänkte att William kanske ska få prova det om han vill och sonens pappas bara, ja William ska börja med backhoppning det är en sport dom satsar mycket pengar i. Hehe, är ju världens bråk just nu om att dom vill bygga nya hoppbackar här i stan. Jag tycker det är skit bra, om dom bygger de kanske det blir VM och blir det VM är jag så pass egoistisk så jag tänker att det kommer mycket folk vilket gör att dom kommer satsa mer på den här stan kanske mer shopping plus att det i stor kommer bidra till mer pengar. Pengar gör också att det kan satsas på skola och vård. Jag är inte sån som tror att ett ställe som inget händer i kommer få pengar från ovan, det måste satsas på något för att det ska komma pengar. Sen att det just nu i fallet är hoppbackar som folk inte använder sig av så mycket är ju av den enkla anledningen att dom är hindret för VM.

Nä ska sluta skriva politik folk blir så förbannade av sånt. Det är skidspel så det ska vi på. Igår var Sandra förbi här så vi kikade på melo och sen såg vi bruce den allmäktige och William var uppe och såg klart melo sen gick han och la sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: