Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Donera ägg till sin syster.

Sett en tråd på familjefejd (eller liv men är då en evig fejd där) som handlar om man skulle kunna tänkta sig donera ägg till sin syster. Jag skulle utan tvekan göra det om någon av mina systrar i framtiden vill ha barn och inte kan. Mina ägg känns rätt ointressanta för mig, jag skulle inte se de barnet som mitt bara för jag än gång ägt äggen. Därimot skulle jag inte klara av att vara surrogat mamma stavas det så? I alla fall skulle inte klara av att gå runt i 40 veckor med ett barn i magen jag sedan skulle ge bort till någon annan. Jag har så svårt att förstå hur man kan det, DOCK beundrar jag kvinnor som gör det, vilken fin sak dom gör för någon annan. Helt osjälviskt så vacker handling men jag skulle aldrig klara av det själv.

Dock ge bort ägg skulle jag kunna göra. Det känns väldigt osjälviskt att göra det också, skulle någon av mina systrar en dag i framtiden vilja ha barn ska dom veta att jag skulle hjälpa dom med det om naturen inte skulle finnas med på deras sida. Mina syskon betyder allt för mig.

Skulle ni kunna donera ägg till eran syster om hon inte kunde få barn på naturlig väg?

2 Comments

  1. 2010-03-17 @ 15:05:00

    alltså jag skulle vilja donera ägg till min syster om det behövdes, men jag vettefan om jag skulle våga, tror det gör helt ont

  2. 2010-03-17 @ 06:54:21

    Håller me dej te fullo. Skulle d vara min syster skulle jag göra d, men tror inte jag skulle göra d till ngn annan. Surrogatmamma skulle inte jag heller fixa. Att dom klarar d e helt otroligt. Känns som att dom nästan borde vara känslokalla för & fixa d hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d