Jag och Lisa bestämde oss för att det blir en Ikea tripp på torsdag den 25:e SÅ himla roligt. Syrran ska följa också. Jag har redan letat upp saker jag vill ha. Vaknade i morse och tänkte jag måste till Ikea och köpa två stycken små knubbig lampor och ha som sänglampor i mitt sovrum. Sen ska jag köpa ett vitt lackbord och ha en juckapalm på eller liknade, (på tal om de JUCKApalm vilket fult ord) , jag gillar inte sånt. Dom kanske inte ens heter så bara jag som fått för mig de, måste googla ordet… Jo dom dom heter så fast stavas yuccapalm så uttalas lika sjukt ändå. BLÄ.

Kommer snart fula ord lista. Jag och Lisa diskuterade fula ord idag så ni ska få några. HELT jävla sjuka ord som handlar om helt normala saker. I alla fall här kommer bilder på mina våta Ikea drömmar. Måste också ha en ny lampa till mitt datarum då lampan här blivit trasig. Vet dock inte vad jag vill ha. EN med mycket ljus.

 

Smart och billigt 25:-

Så sjukt söt.

Till vardagrummet att ha blommor på. 49:-

Min har försvunnit 39:-


49:- (jag gillar ju att baka)


Känns smart med stora. 29:-


99:- (har sedan innan men glaslocket är trasigt)


Känns som jag behöver en ny stekpanna för att göra pannkakor i. 59:-


Gillar långa skaft skedar 59:-


89:- (vill ha 2 st som sovrumslampor)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: