Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Socker – Kent

Jag älskar denna. Min mormor började prata 2002 om att hon hört en sån bra grupp på radion som hette Kent, minns att jag bara VA? Jag hade nästan aldrig lyssnat på dom innan, bara hört någon låt men ingen jag kände lyssnade på dom därför blev jag förvånad. Sen också när min mormor gillade dom också. Hehe, så jag köpte deras CD Vapen&Ammunition till mormor till julklapp så spelade hon CD:n för mig och jag blev såld. Helt plötsligt hade jag upptäckt en grupp som jag bara hört talas om innan, lyssnade på deras album och blev helt såld. Dom köpte mitt hjärta kan man säga. I alla fall socker och elite är dom två låtarna från det albumet som fick mig att gilla Kent. Jag var deprimerad och jag kände hur deras musik fick mig att se med öppnare ögon. Jag lämnade Orsa i samma veva, jag flydde och tog kent med mig skulle man kunna säga.

I alla fall här är socker videon. Jag älskar den. Elite påminner inte bara om min tid som deprimerad utan också som lycklig. På tåget hem från stockholm lyssnade jag på den samtidigt som jag kände ett litet barn sparka mig i magen, bland mina första sparkar och elite i hörlurarna från min cd-freestyle.

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nejMen ingen, ingen, ingen, ingen hör…

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez
Om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön
Eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…

3 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: