Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Så var det urin eller vad var det?

Ni gissade på en del! TYCKTE jag var skit kul, trodde faktiskt inte så många skulle hinna med att gissa men blev ändå rätt många. Nu ska ni få svaret.

NI trodde det kunde vara:

urin
Skurvatten
Läsk

TAPPERT gissat men det är:

DÅ kan man undra vad folk tänker när jag lägger ut en bild på en rengjord toalett? Anledningen var att jag köpte denna igår. Brukar alltid köpa WC duck för jag gillar dom bäst, men så var detta någon NYHET så tänkte att det lät jätte bra. Så jag gjorde som vanligt och fixade tog toaborsten och så UPPSTÅR detta. Ett gult fenomen nere i toaletten. Det såg ännu värre ut i verkligheten, jag tänkte verkligen på URIN när jag såg det. Var riktigt så där så kroppen nästan försökte övertyga mig om att NEJ det är inte WC duck du städar med det är urin. Som tur var så visste jag ju vad jag haft i. Skum färg måste jag säga. Visst brukar det bli bubblor och sånt annars men inte brukar den färga toaletten kiss gult direkt.

Tror jag ska göra fler såna här fotografera och låta er gissa. Dock med andra saker. Är rätt kul faktiskt.

3 Comments

 1. 2010-03-28 @ 21:54:25

  svar:
  yes, det är verkligen hemskt! TUr att ni är frisk iaf

  Haha..jag trodde först att det var läsk du hade i toan, trodde faktiskt inte att du hade urin, tror knappast att du skulle ta en bild på ditt eget urin x) haha..
  Men eftersom det har kommit nytt sån där wcgrejs så ska jag köpa den och testa den

 2. 2010-03-28 @ 21:53:08

  Haha, vad skumt.. Men vart det fräscht och luktade gott och så? Behöver köpa hem ny rengöring till toan så man kanske ska testa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: