Va kul, Lena ringde och sa att hon skulle komma förbi med William och min julklapp, helt oplanerat SÅ himla roligt, inte sett Lena sen i somras på CCW. Lena är en av mina bästa vänner, svårt att hitta en sån vän som Lena. Vi har haft så sjukt kul ihop sen vi träffades första gången. Hon var en av dom människor det bara säger KLICK med så fastnar man och blir vänner för livet. Det är så kul, även om det dröjar länge mellan det vi ses så är det precis som tiden stått stilla när vi träffas. Jag blir så glad av att träffa henne.

I alla fall fick vi paket och Lena fick sitt. Hehe, blev lite för Lena som oroat sig en del då hon köpt roliga saker åt mig. Träskor och träkuken så nu fick hon igen i form av en mycket rolig sak. Säger inte vad i fall hon inte vill det men hon börja skratta och lika så hennes karl. HAHA.

Sakerna jag och William fick ska jag visa i det här inlägget samt min nya hårfärg och när jag färgade. Sen precis efter detta får ni svar på vad bilden föreställde också. Inlägget kommer ovanför detta.

 

För det röda underhåret.

Svart för överhåret.

Klart.

Ett försök på att visa färgen. Gick inte så bra var för ljust.

Williams julklapp från Lena och hennes karl.

Födelsedagspresent från Lena och Per till William

(Lena är Williams ena fadder/gudmor)

HAHA denna fick jag! Helt underbart rolig!

HAHA, Lena (JA du tycker ju den här är sjukt rolig. ÄVEN om jag inte förstår varför)

HAHA jag älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.