Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Välja vårdcentral.

Fick hem reklam om att det är dags att välja vårdcentral. Just nu har jag britsarvets men såg att den läkaren jag haft där ska öppna privat och eftersom jag ändå går hos privat tandläkare kanske man skulle sats på privat vårdcentral också? Stod också att dom ska vara centralt i Falun och de känns bra, jag vill nämligen ha nära till vårdcentralen, hade nära när jag väntade sonen och gick på mvc på britsarvet när jag bodde i bojsen, men nu så bort jag på annat ställe och då känner jag en viss längtan efter att ha nytt. Dessutom går man privat brukar dom ha mer tid för en har jag fått för mig. HEHE.
Fast egentligen hatar jag sånt här, VALMÖJLIGHETER, sånt orsakar en viss form av stress, dessutom borde egentligen privatägda saker strida mot mina principer men jag blir mer och mer gående mot det privata. William ska gå på friskola, jag går hos privattandläkare och nu funderar jag på privat vårdcentral. Hur gör ni? Väljer ni alltid det vanliga, eller går ni på privat? Väljer ni kommunal skola framför friskola eller tvärt om? Berätta, säg gärna också varför ni gör som ni gör.

William kikar på tv just nu, jag ska snart krypa ner i soffan bredvid honom. Bompa ikväll och sen ska vi nog gå och lägga oss tidigt, jag har huvudvärk så vill helst bara ta och vila.

1 Comment

  1. 2010-03-28 @ 19:21:59

    Jag har så att jag får välja vem jag vill hela tiden. Får alltså inte lista mig nånstans, varken på vct, tandläkare, mvc osv. Är både bra å dåligt tycker jag. Bra om man är i en annan stad tex, eller om jag blir gravid tex kan jag gå i förra stan om jag vill osv. Men det är ju pga omständigheterna kring min adress. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: