Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Färga håååret.

Sitter och färgar håret, eller ja underhåret för stunden kommer ta typ en halvtimme till innan jag kan ta ur färgen ur underhårt och börja med överhåret, Najsigt. Hehe, tar dock tid. Inser alltid när jag färgar håret hur lång tid det faktiskt tar. Det här kommer ta runt 1½ timme att fixa, i och med mitt pyssel med svart överhår och rött underhår. Det blir najs när det är klart, skulle behöva någon som kunde toppa håret åt mig göra lite uppklippt bara. Undra vem som kan hjälpa med de då?

William har sprungit över till grannen, hon har en katt som William vill klappa. Sa att han fick stanna högt en kvart. Nu kom han tillbaka , grannen var inte hemma. Funderar på att gå till plantagen en sväng och kolla på blommor eller något. Kanske dumt har rejält många blommor nu. Men måste ta ut den unge mannen jag har här hemma. Eller om man ska gå runt en sväng på Lugnet, sen lär jag tvätta också. Har två fulla korgar med kläder, har nämligen tagit alla sängkläder som prio just nu. Kändes skönt, är ofta dom som jag väntar med till sist. Kläder har alltid prio 1 annars.

Vad ska ni göra idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.