Hehe Williams favorit låt.

Han tjatar om den hela dagarna och går runt och sjunger den. Han hejade på den låten i melo också. Tror det är en barn/tonårslåt typ. Alltså barn brukar ju dras till samma låtar som tonårstjejer dras till har ni tänkt på de?

Hehe, jag minns när jag en gång hade praktik i en förskoleklass och fritids. Alla gick runt och sjöng Britney spears Lucky både flickor och pojkar. Det som är roligt är att jag tror att barn tycker dom är lite coola. Ni vet barn tror gärna att vuxna är 100 år typ. Det är dock lite roligt när jag jobbat för jag har fått barn som tittat väldigt skeptiskt på mig och frågat, ÄR du verkligen vuxen? Hur gammal är du? Så har jag svarat och då säger dom. NEHÄÄÄ du! Då är du inte vuxen för min mamma är 38 och HON är vuxen. Hehe, jag tycker sånt är kul.
Hehe igår sa William till sin fröken som är kanske mellan 40-50 , DU är lika gammal som indiana jones pappa. Hon började skratta och sa, NEJ William så gammal är jag inte, NÄ men nästan då sa William. HAHA . Jag och hans fröken skrattade jätte mycket. Så sa hon, William jag är inte så gammal så sa William nä men du är äldst här på dagis i alla fall? Haha, barn har verkligen ingen koll på åldrar. Finns ju barn som när dom pratar om sin mormor och morfar säger att “min morfar är 200 år så han är äldre än din” , det är så himla roligt att höra. 200 år , snacka om att dom verkligen tycker att vuxna är gamla.

Fast minns ju själv, när jag började ettan gick sexorna i samma skola som oss. När man råkade gå bakom lågstadieskolan så såg man sexorna ibland och man begrep inte riktigt vad dom gjorde på skolan, DOM var ju vuxna och borde vara hemma och skaffa barn typ. *hehe* , ännu värre när vi gick till högstadieskolan för där låg simhallen, MAN var livrädd när man såg dom där jättarna. Jag kunde inte för min VÄRLD begripa av vilken anledning såna där konstiga typer med moped som svischade förbi och ibland typ skrek till åt en kunde vara så vuxna och ändå fortfarande gå i skolan. JAG minns dom fortfarande i huvudet, nån kille med mustash och jeans som brukade åka på en blå mopped och skrika fula ord.

Jag tror jag var lite rädd för dom där killarna rätt länge, dom på högstadiet alltså. Dom som rökte, skek fula ord och var vuxna och stora som hus fast dom fortfarande gick i skolan. Hehe, sen var dom ju så tuffa också som vågade cykla på våran skolgård fast det var FÖRBJUDET

Det är ändå rätt kul barn ser på vuxna och tonåringar. Dom vet nånstans att tonåringar inte är vuxna på riktigt men dom tycker ändå att dom är stora som hus.

Nä nu ska jag laga lite middag här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: