Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet Tv-serier, film & musik

En fin liten påminnelse.

Fick precis detta namn. Det gjorde mig glad. JAG är skum kanske men jag gillar faktiskt att gå till blodcentralen och lämna blod det ger mig en kick. Förra gången gick jag hem som jag vandrade på små moln typ.

Eftersom jag ska tatuera mig samma dag som jag lämnar blod på kommer det dröja sex månader nu tills jag får ge blod igen. Det är okej, som tjej får man endast lämna 3 gånger om året som jag förstått reglerna. Vi tjejer gör ju av med mer blod än killar gör av förstående skäl. Funderar faktiskt på att tipsa om folk, min bror var intresserad sa han förut, kanske ska tipsa blodcentralen om honom.

I alla fall var brossan nyss här och vi såg på Big Bang Theory dvd 2:an , skit bra. Har bara 7 avsnitt kvar nu. Jag sa till honom innan han åkte hemåt att, OM vi varit dom här skulle vi setat uppe hela natten och glott klart på hela serien. Men jag är trött och brossan med. Väntar på att han ska ringa så jag får bege mig till sängen. Jag är ju som jag tidigare sa en riktig övervakare.

Kopia av mitt mail som damp ner nyss.

Bäste MADELEINE
Vi vill påminna dig om kallelsen till blodgivning som du
nyligen fått. Vi hoppas att du kommer!
Kom för blodgivning endast om Du känner dig fullt frisk.
Har du tatuerat/ piercat dig eller fått akupunktur då kan du kanske inte
lämna blod på 6 månader, kolla med blodcentralen.
Obs! Om du nyligen lämnat blod, v.g bortse från denna kallelse.
Med vänlig hälsning, Blodcentralen Falun
023-492154
Parkering för blodgivare finns skyltad på plan 4 parkeringshuset.
P-bevis gäller även på annan betalparkering.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: