Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar

Tävling hos flerbarnsmamma.

Tänkte tipsa er med mindre barn att vara med på tävlingar hos Flerbarnsmamma. Finns massor med roligt där. Själv har jag ett barn som fyller sex år och han gillar inte alla dessa saker längre. MEN för er andra som gillar tävlingar har ni möjlighet här!

Valfri Tavla

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d