Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar

Ny kategori. Tävlingar.

Eftersom man får flera förfrågningar om tävlingar och jag tackar nej tänkte jag låta er som verkligen VILL visa era tävlingar få chansen med det här. Jag kan lägga ut era tävlingar i bloggen (om jag inte upptäcker dom själv och länkar för den sakens skull) men om jag ska lägga ut era andras tävlingar får ni som vill detta länka till min blogg i eran. Jag gör detta då jag lessnat på alla ”var med min tävling” i min blogg.

Dels så är jag totalt ointresserad av att tävla det är inte riktigt min grej. JAG vet, jag bryter från mallen med grejer som andra vill ge bort. DET är skit kul att ni gillar det intresset och vill ge detta till era läsare och ha tävlingar i era bloggar det är jätte kul för er. Men jag är inte den typen som är intresserad. Allvarligt talat så bloggar jag endast för att få minnen av vad jag gjort. Att tävla eller rösta på era bloggar känns helt värdelöst för mig, precis som att ställa en valfri fråga. Läser jag inte era bloggar sedan innan så kommer jag inte att rösta på eran blogg, JAG vet inte vad den handlar om. Jag vill heller inte vinna massa bebisprylar jag har ett barn som fyller sex år i höst och bebis prylar är inget för honom som ni säkert förstår. MEN jag länkar gärna till tävlingen, bara jag slipper få massor med meddelande från totalt främmande folk att jag ska delta i era tävlingar. Men om ni verkligen vill ha reklam för era tävlingar får ni helt enkelt länka min blogg i eran. OM jag inte länkar för jag läser din blogg sedan innan och vill vara snäll mot er del vill säga.

3 Comments

  1. 2010-04-14 @ 22:49:06

    Sv: Vet inte hur han tänkt få upp sina grejer riktigt. Tycker de har varit på G ett tag. Tror han kikade med några företag förut, men om de va väldigt dyrt eller om de var något dom inte ville köra.

  2. 2010-04-15 @ 16:34:10

    Jag håller med… jag håller ju tävlingar själv MEN jag spammar inte inne hos folk för det. Jag håller mig i MIN blogg, och på MIN fb osv. Ofta länkar folk i min blogg till tävlingar, brukar godkänna dom men sen bryr jag mig inte mkt mer om det nu inte är nåt JAG vill ha förstås. ^^ Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: