Tv-serier, film & musik

Erkänner jag har kollat.

Jag är inget fan av kungahuset till saken hör att jag inte ens tror på bröllop andra får jätte gärna gifta sig och jag gläds med att folk gör det men personligen skulle jag aldrig gifta mig, helt enkelt av den anledningen att jag inte själv vet om jag kan älska en människa för resten av livet.  Om jag någonsin skulle gifta mig skulle det vara för livet liksom, gifter sig gör man bara EN gång och sen kyrkan är uteslutet för mig i och med att jag gått ur svenska kyrkan. För mig är det så att jag tycker att kyrkan som byggnad symboliserar saker jag inte tror på, FATTA vad kyrkan förtryckt människor och vilken stor makt människor besitter i religion överhuvudtaget. Därför är det inte min grej. Det här med att älska någon hela livet, jag är inte rädd för att vara otrogen eller så. MÅNGA är otrogna men jag är sån blir jag kär blir jag kär för livet, jag släpper inte mina känslor ut genom fönstret bara så men hur vet man att man älskar någon för evigt hur VET man när man är så pass cynisk som jag att inte killen är otrogen, eller på annat sett sviker en. Jag beundrar dom som faktiskt litar på människor och gifter sig, själv är jag inte sån. Jag har väl blivit bränd för många gånger kanske vad vet jag.

Hur som helst har kollat, kollat också för att när mina barnbarn (DET är liksom bara så, jag ska ha barnbarn) *S* , i alla fall så när dom föds och är barn tror jag inte vi har något kungahus längre till saken hör att en del av mig också hoppas detta då jag inte tror hela monarkin visst är det en FIN symbol för Sverige och dom gör himla mycket bra utomlands som inte vi ser, MEN det är också ett föråldrat synsätt. President är mer okej tycker jag. Hur som helst jag vill kunna berätta att jag sett deras bröllop i alla fall. Titeln kung och drottning samt prinsessa och prins finns ju tydligen kvar trots att dom är utan rike.

Annars lagade vi tacos till middag idag på Williams önskemål. William sover, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen. Vad ska ni göra?

I och med att jag är från Orsa så tyckte jag det här var kul :-).

Fint 🙂

Williams middags val.

4 Comments

  1. Åh, jag kollade också. Daniels tal till Victoria var så himla fint. Sen är det ju historia som skrivs så därför tycker jag att man bör ha sett det..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: