Fick PS lite pga att det blir så ljust i kyrkan och dessutom för att ta bort ansikten på barnen.

DOM var så fina, man blev helt rörd. F-1:orna sjöng två sånger i början och man riktigt hörde hur dom tränat. Så himla fint, är så glad att jag valde just den skolan till William. Känns så bra att dom verkligen jobbar med sång och musik. I ettan får dom börja spela instrument och sånt och musik är VÄLDIGT viktigt för mig. Jag tror att med musiken lär sig barn väldigt mycket.

Fackeltåg till stora kopparbergskyrka

Så duktiga

F-1:orna sjunger och jag fick små tårar i ögonen.

Så fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.