Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Bubbelroom och onsdagsfrys.

Lisa undrade om jag ville haka på till Sågmyra så det gjorde jag. Blev dock inget shoppat men är rätt kul att strosa omkring där. Var in på Bubbelroom och kikade, jätte fina saker där, blev jätte shoppingsugen FAST jag stod emot, känns som julklappar är viktigast för stunden. Efter vi varit i sågmyra tog vi en sväng till maxi där jag handlade lite gröt och sen var det dags för att hämta barn på skolan.

Dagen har gått sjukt fort. Var rätt soft när Björn kom hit idag egentligen har han träning men det blev inställt så han kom hit och gjorde köttfärspaj var så himla gott. Eller han gjorde, HAN och William gjorde den tillsammans. Tycker man ska låta barn hjälpa till i köket oftast tycker dom det är skit kul.
Varit hemsk kyla -19,8 jag ville typ dööö. Vet kan bli kallare och typ ligga vid 25 minus men jag gillar inte nitton minus mer för de. Luften idag var skit skum, helt dimmig och typ som rök. SÅG till och med en regnbåge!

1 Comment

  1. Håller helt med! -20 idag, svinigt kallt! Och ändå är jag uppvuxen med och van att det Alltid kommer dagar med mellan -30 och -40 varje vinter.
    Häftigt med regnbåge, visste inte att det fanns i denna kyla 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: