Nog för att jag insåg att min B-uppsats inte var så där bra när jag lämnade in den vilket jag också SA innan då jag är långt ifrån klar. Men det känns ändå skit tråkigt. Hon tyckte jag skulle kämpa på men eftersom jag mer eller mindre tycker det känns som jag tuggar vid en skördetröska så vet i fan. Tycker det är ur svårt att förstå HUR skillnaden mellan bakgrund och analys ska vara, enligt henne var min bakgrund mer analys så de skulle jag byta plats på, vilket i säg är bra för då kan jag bara jobba på lite mer med analysen och efter den skriva bakgrund. Ska väl gå till biblioteket imorgon och försöka. Menar dumt att ge upp, jag kämpar på och får se hur det går.

Annars då? Somnade på soffan, och köpte pizza sen. Sista pizzan nu. Imorgon ska vi äta soppa och jag ska köpa med mig ägg hem för att helt enkelt banta i helgen. William blir ju här i helgen så han får riktig mat SÅ klart.

Får se annars vad som händer? Ska väl försöka att kämpa mig på i alla fall. Vem vet det kanske blir en bra slutprodukt trots allt. Det är ändå bara den läraren som ratat det jag gjort under mina 3 år på högskolan så jag borde faktiskt inte ta åt mig, även om jag gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.