Lärarprogrammet

Det känns som jag inte har tid.

Med att blogga för stunden. Jag har fullt upp med den förbaskade b-uppsatsen och det känns som jag börjar gå mot något bättre, vem vet jag kanske blir klar trots allt. Ska försöka mig på att skriva lite mera ikväll även om jag redan nu skrivit en del. La ut lite barnmärkes kläder på tradera för en stund sen får väl se om någon nappar, var mestadels fina kläder men också några med typ små fel som litet hål eller nån fläck, la ut dom ändå i samma paket för tänkte att det går kanske att sy och eftersom alla andra av kläderna var fina känns det helt okej. Behöver nämligen lite pengar.

William sover sen sen stund, vi delade på en var sin semla på maxi idag för William så gärna ville det. Efteråt handlade vi lite. William drog till grannarna och lekte sen kom dom hit.

Jag fick upp en vitrinskåp så ramlade skåpet ner och repade min tapet blev så sjukt ledsen men Björn bara “det går lätt att fixa” om du ska flytta sen. Så kände väl att det kändes något bättre. Nu sitter skåpet över så syns inget. Fick sätta upp det igen och nu sitter det äntligen BRA där uppe.

Imorgon blir det nog en vända till Rusta, ska köpa en svart hylla att ha ovanför min säng.

8 Comments

  1. Åh vad irriterande med skåpet! Enklaste utvägen sen är väl om nästa hyresgäst vill behålla skåpet iaf.. 🙂
    Vi har haft en reva i hallen länge pga en sån där kabellist (fastklistrad). Den hamnar dock bakom Tindras dörr när den står öppen, vilket den nästan alltid gör 🙂 Nu är det ju dessutom vattenskadat, utifrån. Så får igen lite från föreningen när jag tapetserar om 🙂 När nu det blir… 😛

  2. Det är okej att inte blogga hela tiden. 🙂 Jag har blivit jätte slarvig med det där. Har ingen ork till det. När jag väl sätter mig vid datorn har jag annat för mig.

  3. Skönt att det verkar gå bra med uppsatsen. 🙂
    Nu ser jag bättre när jag läser din blogg, vet inte riktigt om det är för att du kanske gjort texten större eller ngt, för ngt måste du gjort iaf. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: